Narancsos-kókuszos-diós szaloncukor
Hozzávalók: 1,2,3,4,5,6,11

Christmas candies
Ingredients: 1,2,3,4,5,6,11



MAIN PAGE

1.  500 gr kókuszreszelék
500 gr granulated coconut
2.  300 gr darált dió -
300 gr granulated wallnut
3.  200 gr mazsola
200 gr raisin
4.  3 evőkanál méz  -
3 spoons of honey 
7.  Gyúrjuk össze az anyagokat egy tálban kézzel  -
Mix together the ingredients in a large bowl
8.  Pihentessük hűvös helyen egy órát   -
Put it to cool place for 1 hour
5.  2 narancs reszelt héja  - Grated skin of 2 oranges
6.  2-3-4 narancs kifacsart leve  - Fresh juice of 2-3-4 oranges
9.  Formáljuk meg a szaloncukrokat (én jégkocka tálat használtam)  -
Form the candies (I used ice-cube form)
10.  Hűvös helyen legalább 4 órát pihentessük  -
Leave it in cool  place for at least 4 hours
11.  600 gram főzőcsokoldé  - 600 gram baking chocolate
12.  Olvasszuk fel a csokoládét forrásban levő víz felett  -
Melt the chocolate above boiling water
13.  Villával merítsük meg a szaloncukrokat a forrócsokival, és tegyük ki sütőpapírra   -
Use a fork for sinking the candies in the melted chocolate, put every candies on a baking paper
14.  Hagyjuk kihűlni, hogy a csaki bevonat megdermedjen   -
Wait until the chocolate cover will get solid
15.  Csomagoljuk be a szaloncukrokat  -
Wrap the candies
16.  Boldog karácsonyt! -
Merry Christmas