Narancsos-kókuszos-diós szaloncukor Hozzávalók: 1,2,3,4,5,6,11
Christmas candies Ingredients: 1,2,3,4,5,6,11
|
MAIN
PAGE
|
|
|
|
|
- 1. 500 gr kókuszreszelék -
- 500 gr granulated coconut
|
2. 300 gr darált dió - 300 gr granulated wallnut |
- 3. 200 gr mazsola -
- 200 gr raisin
|
- 4. 3 evőkanál méz -
3 spoons of honey
|
| |
- 7. Gyúrjuk össze az anyagokat egy tálban kézzel -
Mix together the ingredients in a large bowl
-
|
- 8. Pihentessük hűvös helyen egy órát -
Put it to cool place for 1 hour
-
|
- 5. 2 narancs reszelt héja - Grated skin of 2 oranges
|
- 6. 2-3-4 narancs kifacsart leve - Fresh juice of 2-3-4 oranges
|
| | |
-
|
- 9. Formáljuk meg a szaloncukrokat (én jégkocka tálat használtam) -
Form the candies (I used ice-cube form)
|
- 10. Hűvös helyen legalább 4 órát pihentessük -
Leave it in cool place for at least 4 hours
|
- 11. 600 gram főzőcsokoldé - 600 gram baking chocolate
|
- 12. Olvasszuk fel a csokoládét forrásban levő víz felett -
Melt the chocolate above boiling water
|
| | | |
- 13. Villával merítsük meg a szaloncukrokat a forrócsokival, és tegyük ki sütőpapírra -
Use a fork for sinking the candies in the melted chocolate, put every candies on a baking paper
|
- 14. Hagyjuk kihűlni, hogy a csaki bevonat megdermedjen -
Wait until the chocolate cover will get solid
|
- 15. Csomagoljuk be a szaloncukrokat -
Wrap the candies
|
- 16. Boldog karácsonyt! -
Merry Christmas
|